Skip to main content
Informatie

Dubbele bediening

Dubbele bediening

Verzorgd door Peter Claassen

In elk type voertuig

Wanneer je een lesauto least bij Lesautolease.nl, dan mag je ervan uitgaan dat deze van alle gemakken voorzien is. Zo beschikken onze lesauto’s standaard over dubbele bediening en een extra spiegelset. De dubbele bediening wordt voor ons verzorgd door Peter Claassen Dubbele Bedieningen B.V. Peter Claassen is marktleider in de Benelux op het gebied van dubbele bedieningen en staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Als enige in Europa, is het bedrijf bovendien gecertificeerd door het technische keurbedrijf TÜV Nord.

Peter Claassen Dubbele Bediening is in staat om dubbele bediening in te bouwen in elk type voertuig. Op die manier kun je bij ons altijd de lesauto van je keuze leasen. Of dat nu een populaire personenauto is of een vrachtwagen voor het C1-rijbewijs… bij Lesautolease.nl kan het allemaal!

Meer weten over de dubbele bediening van Peter Claassen? Neem een kijkje op de website peterclaassen.nl of neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.