Skip to main content

Neem contact met ons op

Vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies

Fijn dat je er bent

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient rijschoolhouders door heel Nederland. Wil je direct een lesauto reserveren, heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen bij ons op kantoor of via videobellen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM Schijndel
073 5478679
info@lesautolease.nl

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.
Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Wij plannen graag een afspraak met jou! Dat kan zowel persoonlijk als telefonisch of via videobellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Stefan van der Sanden

Stefan

Eigenaar en aanjager binnen de Van der Sanden groep

Stefan van der Sanden

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Meer info
Nick Tiellemans

Nick

Voor een eerlijk en scherp advies

Nick Tiellemans

Boordevol kennis, goed met cijfers en hij staat altijd klaar met een eerlijk en scherp advies passend bij de situatie van de klant. Nick is altijd bezig met wat er beter kan en kijkt daarbij extra goed naar de wensen van de klant. Als je Nick gesproken hebt over een nieuwe lesauto, dan weet je zeker dat je met een eerlijk advies weer weggaat.

Meer info

Vragen?

Wij staan je graag te woord

Wat rijscholen zeggen over Lesautolease.nl

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.