fbpx Skip to main content

Fijn dat je er bent!

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we een breed scala aan rijschoolhouders door heel Nederland. Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lesauto lease - Contact

ONZE LOCATIE

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient rijschoolhouders door heel Nederland. Wil je direct een lesauto reserveren, heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen bij ons op kantoor of via videobellen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM Schijndel
073 5478679
info@lesautolease.nl

Openingstijden ma t/m vrij van 8:00 t/m 18:00 uur
7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 t/m 23:00 uur
Wij plannen graag een afspraak met jou! Dat kan zowel persoonlijk als telefonisch of via videobellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op of lees hier meer!

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET JE!

Aangenaam, wij zijn het team van Lesautolease.nl. Wij staan graag voor je klaar om alles rondom de lease van jouw lesauto voor je te regelen. Heb je vragen? Stel ze ons gerust. Wij nemen je alle zorgen uit handen!

Lesautolease Stefan

Stefan

Eigenaar

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Lesautolease Robèr

Robèr

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Lesautolease.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl vlekkeloos verloopt. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.

Lesautolease
Lesauto lease

Vragen?

Wij staan je graag te woord.