Skip to main content

Ford Fiesta Connected

Jong gebruikte lesauto

Ford Fiesta Connected

Bij de Ford Fiesta Connected komen elegant design en indrukwekkende technologieën samen. Met deze Ford Fiesta uit 2022 kun je goed voor de dag komen. Deze compacte, comfortabele en sportieve is ideaal als lesauto.

Bij 40.000 kilometer per jaar en een looptijd van 36 maanden rijd je deze Ford Fiesta bij ons al voor € 678,- per maand!

Specificaties

  • Agate Black metallic
  • Airconditioning
  • Cruise control
  • Dubbele bediening (rem-koppeling-gas)
  • Handgeschakeld
  • In hoogte verstelbare passagiersstoel
  • Navigatie
  • Parkeersensoren achter
  • Dubbele bediening

Full operational lease

Ford Fiesta Connected

Kies jouw vorm

Met het leasen van een Ford Fiesta Connected lesauto kun je kiezen uit drie leasevormen: full operational lease, financial lease en short lease. Je hebt de zekerheid en het gemak van een vast bedrag per maand. De auto staat bij full operational lease niet op de balans, dus je hebt meer ruimte voor andere investeringen. Afhankelijk van de leasevorm die je kiest blijf je zelf de regie voeren of geef je alle zorgen uit handen.

Indicatie leaseprijs

Bij bijvoorbeeld 40.000 kilometer per jaar en een looptijd van 36 maanden rijd je deze Ford Fiesta bij ons al voor € 678,- per maand! Voor andere kilometrages of looptijden kun je contact met ons opnemen. Mocht je shortlease overwegen, kijk dan hier voor de prijzen.

Specificaties

Rente en afschrijving
Allrisk-verzekering
Schadeverzekering inzittenden (svi)
Onderhoud
Wegenbelasting
All season-banden
Vervangende lesauto bij schade en pech
Dubbele bediening incl. spiegels

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Ford Fiesta Connected

Heb je interesse in het leasen van een lesauto?
Vul het formulier hieronder in of bel ons op 073 547 8679.

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.