Skip to main content
SEO

Voordelig lesauto leasen

Lesauto leasen

Kies voor een voordelig contract

Voordelig een lesauto leasen

Wil je voordelig een lesauto leasen? Dan zit je bij Lesautolease.nl goed! We bieden verschillende leasevormen speciaal voor rijschoolhouders aan, van short lease tot financial lease en full operational lease. Onze leasecontracten hebben één ding gemeen: ze zijn de meest voordelige optie om een lesauto te leasen!

Neem contact op

Kosten lesauto leasen

De kosten voor de lease van een lesauto zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en type lesauto, de looptijd, geschatte aantal kilometers per jaar en het leasecontract dat je kiest. Wij vinden dat een offerte voor de lease van een lesauto altijd maatwerk moet zijn. Laat ons je wensen weten, dan kunnen wij je een goed advies geven en een zo voordelig mogelijk contract aanbieden. Eerlijk en transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Voordelig een lesauto leasen begint hier!

Bekijk onze actiemodellen

Flexibel leasen = voordelig leasen

Bij Lesautolease.nl profiteer je altijd van het eerlijkste en meest flexibele leasecontract. Kosteloos overstappen naar een andere bundel? Geen probleem. We gaan zelfs nog een stap verder: bij ons betaal je per kilometer! Aan het begin van het contract kies je een kilometerbundel die bij je past. Rijd je minder kilometers dan de bundel? Dan krijg je geld terug voor de niet gereden kilometers. Wel zo eerlijk!

Jong gebruikte lesauto leasen

De meeste rijschoolhouders denken direct aan het leasen van een nieuwe auto, maar soms kan het leasen van een jong gebruikte lesauto een goede optie zijn. Deze zijn vaak sneller beschikbaar en soms voordeliger in de lease. Of je nu gaat voor een nieuwe lesauto, één van onze actiemodellen of een jong gebruikte lesauto, wij helpen je graag bij het kiezen van een lesauto die bij jou en jouw wensen past!

Bekijk onze actiemodellen

Full operational lease, financial lease of shortlease?

We bieden verschillende voordelige leasevormen aan. Bij full operational lease zijn alle bijkomende kosten inbegrepen, terwijl je bij financial lease het ‘economisch eigendom’ van de lesauto hebt. Short lease is er voor iedereen die wil leasen met een looptijd van 3 maanden tot een jaar. Wij adviseren je graag over de leasevorm die bij jou past!

Vraag meteen een offerte aan of neem contact met ons op. We maken graag kennis met jou!

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.