Skip to main content
Review

Verkeersschool Gert van Beek

Het verhaal van Gert van Beek

Verkeersschool Gert van Beek

“Ik heb Stefan van Lesautolease.nl leren kennen toen ik een heel aantal jaren geleden schade had aan mijn lesauto. Het was in de avond, ergens tussen 20u en 21u, en Stefan nam als één van de weinigen de telefoon op. De volgende middag had ik al een vervangende lesauto van Lesautoverhuur.nl voor mijn deur staan. Dat was fijn, want er stond een examen op het programma, dat ik gelukkig gewoon door kon laten gaan. Hij heeft me toen echt tip top geholpen.

Combinatie met lesautoverhuur en schadeherstelbedrijf

Toen ik een paar jaar later ging uitbreiden en er een tweede instructeur bij kwam, ben ik me gaan oriënteren op de lease van een lesauto. Inmiddels lease ik drie lesauto’s. De combinatie van autoschade-herstel, de verhuur van lesauto’s en de lease van lesauto’s vind ik erg interessant. Want ja… je rijdt wel eens schade, en dan is deze combinatie echt heel handig. Stefan denkt echt met je mee; ‘als je het nu eens zó doet, dan levert dat je hier of daar weer voordeel op’. Hij denkt niet alleen aan zijn eigen portemonnee, maar ook aan die van mij!

Een bedrijf waar je graag zaken mee doet

Het kan zomaar zijn dat het ergens anders goedkoper kan, maar dat maakt mij niet uit, want de mensen achter het bedrijf maken het verschil. Ik weet op wie ik terug kan vallen, en dat is voor mij het allerbelangrijkst. Met Lesautolease.nl weet ik zeker dat we er altijd wel samen uitkomen. Het is altijd leuk, goed en gezellig… Ook de volgende twee lease-auto’s komen weer bij Stefan vandaan. Lesautolease.nl is gewoon een bedrijf waar je graag zaken mee doet!”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.