fbpx Skip to main content

Veelgestelde vragen

Wat te doen bij schade aan mijn lesauto?

Bij schade aan je lesauto staan we voor je klaar om je snel, deskundig en op een prettige manier weer op weg te helpen. Je belt eenvoudig Lesautoverhuur.nl en wij regelen alles voor je: van schadeherstel en afwikkeling met je verzekering tot vervangend vervoer. Doordat wij nauw samenwerken met ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden, kunnen wij je in geval van schade snel, efficiënt en servicegericht verder helpen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en met onze eigen haal- en brengservice leveren we snel een vervangende lesauto door heel Nederland. Wij werken bovendien samen met alle verzekeringsmaatschappijen, dus je kunt ook de administratieve afwikkeling van je schade met een gerust hart aan ons overlaten. Eén telefoontje en jouw zorg wordt onze zorg!

Heb je schade gereden en wil je hiervoor een afspraak maken bij ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden? Je bent uiteraard van harte welkom! Normaal gesproken kun je bij ons ook zonder afspraak binnenlopen. Maar vanwege de coronacrisis vragen wij je van tevoren een afspraak te maken. Zo zorgen wij ervoor dat klanten gedoseerd en verspreid over de dag kunnen komen.

Meer informatie

Kan ik tijdelijk een extra lesauto huren?

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig? Of schade aan je lesauto? Lesautoverhuur.nl helpt je graag verder! Een lesauto huren is al mogelijk vanaf één dag tot zelfs een periode van een jaar. Met de grootste lesautoverhuurpool van Nederland, huur je bij ons altijd een lesauto die aansluit op je wensen. Van een breed scala aan populaire personenauto’s tot automaten, een vrachtwagen voor het C1-rijbewijs of een complete E-achter-B-combinatie. Bovendien kun je bij Lesautoverhuur.nl altijd rekenen op het voordeligste huurcontract. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Moet ik mijn onderhoud bij Lesautolease.nl laten uitvoeren?

Nee, dat hoeft niet. Wij hopen uiteraard dat je voor de lease van een lesauto kiest voor Lesautolease.nl. Maar we begrijpen ook dat je niet voor iedere onderhoudsbeurt of kleine reparatie naar Noord-Brabant wilt komen. Daarom kun je het onderhoud van je lease-lesauto bij jouw lokale garage of dealer laten uitvoeren. Samen met jou kijken we graag naar de beste optie. Want eigenlijk willen we je alleen zien bij het ophalen van je leaseauto. Daarna hopen we dat je vooral veel veilige kilometers gaat maken!

Vragen? Neem contact op!

Kan ik zelf mijn nieuwe lesauto samenstellen?

Ja! Bij Lesautolease.nl kun je je nieuwe lesauto helemaal naar wens samenstellen. Van merk, type of model tot kleur, interieur en accessoires. Lesautolease.nl is een onafhankelijke leasemaatschappij en is niet merkgebonden. We stellen graag een offerte op met de auto van jouw voorkeur. De levertijd van nieuwe lesauto’s is ongeveer drie tot vier maanden, en is afhankelijk van het merk en model auto dat je kiest. Wil je sneller rijden in een nieuwe lesauto? Dan gaan we samen op zoek naar een passende auto die in voorraad staat bij één dealer of importeur in Nederland. We denken hierbij graag met je mee en geven gericht advies op basis van jouw wensen en situatie. Ons wagenpark op de website, is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod!

Vragen? Neem contact op!

Kan ik het aantal kilometers in mijn contract tussentijds aanpassen?

Ja! Rijden per kilometer is betalen per kilometer. Bij veel leasemaatschappijen geef je van tevoren aan hoeveel kilometer je tijdens je leasecontract gaat rijden. Je kiest dan een kilometerbundel, die aansluit bij dat aantal kilometers. Rijd je in de praktijk méér kilometers, dan moet je fors bijbetalen. Rijd je minder kilometers, dan heb je dus feitelijk te veel betaald. Bij Lesautolease.nl doen we het daarom anders. Rijden per kilometer is bij ons betalen per kilometer. Om een uitgangspunt te hebben, maak je vooraf een inschatting van het aantal kilometers dat je gaat rijden. Op basis daarvan kies je een kilometerbundel. Maar: bij ons kun je gedurende je leasecontract overstappen naar een andere bundel. Bovendien krijg je, anders dan bij andere leasemaatschappijen, geld terug van ons over niet gereden kilometers binnen je bundel. Wel zo eerlijk, vinden wij.

Vragen? Lees meer over onze visie