Uitgelicht

Aandacht voor rijscholen bij RTL Nieuws

RTL Nieuws besteed vanavond in de uitzending van 19:30 uur aandacht aan rijscholen en de gevolgen van COVID-19 voor hen. De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) stuurde op 22 januari 2021 een brandbrief naar leden van de Tweede Kamer naar aanleiding van de geringe financiële tegemoetkomingen voor rijscholen in de lockdown. In de uitzending van RTL Nieuws komen vanavond de LBKR, een rijschoolhoudster en ‘onze eigen’ Stefan van Lesautolease.nl aan bod. Samen geven zij een inkijkje in de huidige problematiek van rijscholen. Hopelijk komt er op die manier meer steun van de overheid zodat jongeren in de toekomst veilige en kwalitatieve rijlessen kunnen, blijven volgen.

Bekijk de brandbrief van LBKR

Waarom juist nu een lesauto leasen?

Bij Lesautolease.nl krijgen we regelmatig de vraag: waarom leasen in plaats van kopen? Hierbij speelt een groot aantal factoren een rol. Bij Lesautolease.nl geven we je daarom graag een persoonlijk advies, dat we afstemmen op jouw situatie en wensen. In het algemeen kunnen we echter wél zeggen, dat leasen juist nu een goed idee is. Deze bijzondere tijden vergen voor jou als rijschoolhouder immers een grote mate van flexibiliteit. En leasen bied je deze flexibiliteit. Met leasen speel je eenvoudig in op wisselende omstandigheden.

Vijf redenen om juist nu te leasen

Wilt u een gloednieuw model lesauto testen?

Vakblad RijschoolPro.nl en Lesautolease.nl zijn op zoek naar rijscholen die twee dagen lang gratis proef willen rijden en testen. Lesautoverhuur.nl & Lesautolease.nl verzorgt de auto en RijschoolPro.nl doet verslag van de gebruikerservaringen.

Aanmelden