Skip to main content

Uitgelicht

Relevante artikelen in de rijscholenbranche

Volkswagen T-Roc Life Business 1.0 TSI 81KW110PK 6 versn. Hand - Lesautolease

Lange levertijd nieuwe lesauto’s

By Uitgelicht

Het is je vast niet ontgaan: auto’s hebben op dit moment een ontzettend lange levertijd. Een auto die je nu bestelt, kan zomaar een jaar op zich laten wachten. Dat geldt helaas ook voor lesauto’s. Bij Lesautolease.nl spelen we hier graag op in. Daarom hebben we onlangs 45 nieuwe lesauto’s besteld. Hierbij hebben we bewust gekozen voor de meest populaire lesauto’s onder rijschoolhouders, van diverse merken en typen. Op die manier streven we ernaar je een kortere levertijd te bieden dan nu gebruikelijk is in de markt.

Lees verder
Ford Puma ST Line X - Lesautolease.nl

Rijtest: Ford Puma Mild Hybrid

By Uitgelicht

In samenwerking met Vakblad RijschoolPro.nl en Ford gaven we drie rijscholen de unieke kans om de Ford Puma Mild Hybrid enkele dagen te testen. Hoe rijdt deze hybride, maar toch handgeschakelde lesauto? Wat vinden leerlingen ervan? En is het een goed alternatief voor een lesauto op (alleen) benzine of diesel? RijschoolPro.nl heeft met iedere rijschool een interview gehouden en video’s over deze milieuvriendelijke én stoere auto gemaakt. We delen de gebruikerservaringen en de samenvattende video van RijschoolPro.nl graag met je!

Lees verder
Oprijwagens voor transport

Waarom leasen?

By Uitgelicht

Bij Lesautolease.nl krijgen we regelmatig de vraag: waarom leasen in plaats van kopen? Hierbij speelt een groot aantal factoren een rol. Bij Lesautolease.nl geven we je daarom graag een persoonlijk advies, dat we afstemmen op jouw situatie en wensen. In het algemeen kunnen we echter wél zeggen, dat leasen juist nu een goed idee is. Deze bijzondere tijden vergen voor jou als rijschoolhouder immers een grote mate van flexibiliteit. En leasen bied je deze flexibiliteit. Met leasen speel je eenvoudig in op wisselende omstandigheden.

Lees verder
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.