Skip to main content

Startende rijschool?

Ontdek alle mogelijkheden bij Lesautolease.nl

Keuzes bij een lesauto

Zoek jij een lesauto, omdat je een rijschool gestart bent? Dan heb je veel keuzes te maken. Ga je kopen of leasen? Kies je voor elektrisch, benzine of diesel? En welke lesauto past het beste bij jou? Bij Lesautolease.nl staan we klaar om je te adviseren!

Veel startende rijinstructeurs vragen zich af of ze beter een lesauto kunnen kopen of leasen. Het antwoord hangt af van verschillende factoren. Bij Lesautolease.nl nemen we graag de tijd om jouw wensen en situatie te bespreken en je een advies op maat te geven. Wil je alvast meer weten? Lees hier meer over kopen of leasen.

Startende rijscholen
Beschik je over voldoende eigen vermogen?
Over welke tijd wil je de afschrijving spreiden?
Ben je berekend op (onverwachte) kosten?
Hoeveel flexibiliteit wil je in je onderneming?

Startende rijscholen van harte welkom!

Voor een startende rijschool kan het soms lastig zijn om een lesauto te leasen, omdat sommige leasemaatschappijen jaarcijfers verlangen. Bij Lesautolease.nl helpen we je als starter graag verder. Iedereen moet ergens beginnen en het is onze ervaring dat er in veel gevallen een oplossing te vinden is, ook zonder jaarcijfers. We kunnen de benodigde financiële administratie en zekerheid ook op een andere manier vastleggen. We bespreken graag met jou hoe we je als zelfstandige rijinstructeur het beste kunnen helpen.

Vraag een persoonlijk advies aan
Jong gebruikte auto's

Direct beschikbaar

Jong gebruikte lesauto’s

Jong gebruikte lesauto leasen

Bij Lesautolease.nl vind je de grootste lesauto-leasepool van Nederland! Met een startende rijschool kan het een uitstekende optie zijn om een jong gebruikte lesauto te leasen. Regelmatig komen er jonge auto’s uit onze verhuur- of leasepool, die interessant zijn voor de lease. Dit zijn lesauto’s van maximaal 1,5 jaar oud, die je tegen voordelige tarieven en soms binnen zeer korte termijn al kunt leasen.

Bekijk jong gebruikte auto's

Welke leasevorm past bij mij?

Heb je een startende rijschool en vraag je je af welke leasevorm het beste bij jou past? Je kunt bij ons kiezen tussen shortlease, financial lease en full operational lease. Elke leasevorm heeft zijn voor- en nadelen. Zeker als je net een nieuwe rijschool start, kan het lastig zijn om hierin je weg te vinden. Daarom geven wij je graag persoonlijk advies. Wil je alvast meer weten? Klik verder voor meer informatie over de leasevormen.

Wil je meer informatie over het kiezen van een lesauto deal als startende rijschool? Neem contact met ons op, we geven je graag een eerlijk advies op maat!

Neem contact op

Hulp nodig bij jouw keuze?

We helpen je graag

Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden kunnen we ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet bij je keuze voor een passende lesauto. Vaak heb je wel een idee wat voor merk of type auto je graag wilt. Daarnaast kunnen er nog meer factoren van invloed zijn op je keuze, zoals beschikbare (extra) opties, levertijden en mogelijke kleuren. Bij Lesautolease.nl adviseren we je daar graag in. Wil je een vrijblijvend advies van ons? Geef dit dan aan of stel je specifieke vraag in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Uiteraard kun je ons ook telefonisch om advies vragen.

Vraag een offerte aan
Vul je persoonlijke gegevens en voorkeuren in.
Kies een automerk en type naar keuze.
Verzend je offerteaanvraag.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.