Skip to main content
SEO

Short lease

Lesauto short lease

Tijdelijk een lesauto leasen

Short lease lesauto

Ben je op zoek naar een nieuwe of vervangende lesauto voor een korte termijn? Dan is short lease het overwegen waard! Als je kiest voor short lease, kun je al vanaf 3 maanden een lesauto leasen. Lesautolease.nl is je in samenwerking met Lesautoverhuur.nl graag van dienst!

Bekijk tarieven voor short lease

Grootste lesautoleasepool in Nederland

Lesautolease.nl was de eerste partij in Nederland die de lease van lesauto’s aanbood. Door de jaren heen hebben wij dan ook de grootste lesautoleasepool van Nederland opgebouwd. Die bestaat niet alleen uit nieuwe lesauto’s, maar ook uit jong gebruikte lesauto’s. Ideaal voor startende rijschoolhouders die hun kosten laag willen houden. Uiteraard is leasen ook voor gevestigde rijschoolhouders een comfortabele en flexibele manier van ondernemen. Met onze grote leasepool van zowel populaire lesauto’s als bijzondere

Bekijk het wagenpark

Waarom Lesautolease.nl en Lesautoverhuur.nl

Ben je een startende rijschoolhouder, ZZP’er of al jarenlang succesvol in de branche? Wij zijn je altijd graag van dienst met een advies op maat én de eerlijkste en meest flexibele manier van leasen. Met de grootste lesautoleasepool van nieuwe en jong gebruikte auto’s in Nederland, kunnen we je altijd een passend leasecontract aanbieden.
Wil je meer weten over full operational lease van een lesauto? meteen een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.