fbpx Skip to main content

Wat vinden rijscholen van de Ford Puma Mild Hybrid?

Rijtest: de Ford Puma Mild Hybrid als lesauto

In samenwerking met Vakblad RijschoolPro.nl en Ford gaven we drie rijscholen de unieke kans om de Ford Puma Mild Hybrid enkele dagen te testen. Hoe rijdt deze hybride, maar toch handgeschakelde lesauto? Wat vinden leerlingen ervan? En is het een goed alternatief voor een lesauto op (alleen) benzine of diesel? Aan deze test hebben meegedaan:

RijschoolPro.nl heeft met iedere rijschool een interview gehouden en video’s over deze milieuvriendelijke én stoere auto gemaakt. We delen de gebruikerservaringen en de samenvattende video van RijschoolPro.nl graag met je. Heb je interesse in het leasen van de Ford Puma Mild Hybrid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Rijtest: de Ford Puma Mild Hybrid als lesauto

Lesauto lease - Ford Puma

Ford Puma rijtest: Rijschool anCorien

Geschreven door Rijtest

Corrina van Rijschool anCorien was vooral benieuwd naar het rijden met een mild hybrid-systeem en de mogelijke financiële voordelen daarvan. En het uiterlijk van de Ford Puma? Dat stoere uiterlijk bevalt haar wel!

Lees meer
Rijschool Rico over de Ford Puma Mild Hybrid als lesauto

Ford Puma rijtest: Rijschool Rico

Geschreven door Rijtest

Rijschool Rico is een moderne rijschool met veel ervaring. Omdat Rico al heel enthousiast was over de nieuwe Ford Focus, lagen ook de verwachtingen voor de Ford Puma Mild Hybrid erg hoog.

Lees meer

Over de Ford Puma Mild Hybrid als lesauto

Lesautolease.nl heeft meerdere Ford Puma’s in de lease en Stefan, eigenaar van Lesautolease.nl, heeft uiteraard zelf ook gereden met deze stoere nieuwkomer. Zijn ervaringen met de Puma zijn zeer positief. Stefan vertelt: “Ik vind het een mooie en sportieve auto om te zien en om mee te rijden. Achterin heb je wat minder ruimte, maar daar staat tegenover dat je voorin als leerling en instructeur wel voldoende ruimte hebt. De Puma waar nu mee proefgereden is, had geen hoogteverstelling van de passagiersstoel. Dit is echter wel als optie leverbaar. Qua verbruik zal een diesel altijd zuiniger rijden dan welke benzine-auto dan ook: het mild hybrid-systeem zorgt voor een gemiddelde brandstofbesparing van 10%. Het start/stop-systeem is gekoppeld aan het mild hybrid-systeem om ervoor te zorgen dat de auto zo zuinig mogelijk rijdt. Dat is inderdaad even wennen. Wat ik van diverse rijscholen heb begrepen, is dat zowel leerlingen als instructeurs bij regelmatig rijden snel aan het start/stop-systeem wennen.”

“We vinden dat de Puma een mooie prijs-kwaliteitverhouding heeft”, vult Stefan aan. “Voor een aantrekkelijke prijs heb je een mooie, stoere, zeer complete auto. Uiteindelijk is de keuze uiteraard aan de rijschoolhouder om wel of niet te kiezen voor een Ford Puma. Iedere auto heeft zijn voordelen en nadelen en dat is niet anders met deze Puma. Maar wij geven rijschoolhouders graag een persoonlijk advies, waarin we alle wensen en mogelijkheden meenemen!”

Wil jij de Ford Puma Mild Hybrid lesauto leasen?

Leasen is in alle opzichten helemaal van nu: zo kun je tegenwoordig een bank, een fiets, een laptop of zelfs een spijkerbroek leasen. Op die manier heb je steeds iets nieuws, zonder dat je hiervoor zelf hoeft te investeren. Bij de lease van een lesauto geldt uiteraard hetzelfde: iedere paar jaar rijd je een nieuwe lesauto, bijvoorbeeld de Ford Puma Mild Hybrid. Representatief en voorzien van de gewenste ADAS-systemen. Met regelmatig een nieuwe lesauto via Lesautolease.nl ben en blijf je helemaal up-to-date, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand.

Meer weten? Bekijk onze video hieronder of neem contact met ons op! Het team van Lesautolease.nl staat graag voor je klaar!