Skip to main content
Review

Rijschool Taskan

Het verhaal van Hasan Taskan

Autorijschool Taskan

“Ik ken Stefan van Lesautolease.nl via hun partnerbedrijf Lesautoverhuur.nl. Daar had ik ooit een lesauto gehuurd en het contact met Stefan was toen al prettig. Toen ik aan een nieuwe lesauto toe was, ben ik op internet gaan kijken of leasen misschien wat voor mij was. Ik heb toen verschillende offertes opgevraagd en ook andere bedrijven gecheckt, maar de persoonlijke aanpak van Stefan en de anderen binnen Lesautolease.nl sprak me het meest aan.

Altijd goed geregeld

Een lesauto leasen geeft mij zekerheid. Ik ben van alle koppijn en gedoe af! Ik weet zeker dat als er iets is, het altijd goed geregeld wordt. Als de auto bijvoorbeeld voor langere tijd naar de garage moet, dan krijg ik meteen de volgende dag een vervangende auto. Zo kunnen mijn lessen toch gewoon doorgaan. Het maakt niet uit wat er gebeurt, bij Lesautolease.nl wordt het opgelost. Dat is een fijn gevoel!

Oogpunt van de klant

Net voordat ik mijn tweede lease-auto op kon halen bij Stefan, had ik nog drie leerlingen die examen moesten doen. Zij wilden dat natuurlijk graag in de auto doen waar ze ook al die tijd in gelest hadden. Daarom belde ik Stefan met de vraag of ik de auto later op kon halen. Hij heeft toen geregeld dat de auto pas later op mijn naam gezet werd. Dat was echt heel tof van hem! Hij doet echt zijn best en denkt vanuit het oogpunt van de klant. Hij denkt echt mee met zijn klanten, top!”

Volgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.