Skip to main content
Review

Rijschool Oirschot

Het verhaal van Clea der Kinderen

Rijschool Oirschot

“Toen ik toe was aan een nieuwe auto, heb ik de overweging gemaakt tussen een lesauto leasen of kopen. Aanleiding voor mij om de lease van een lesauto te overwegen, was het feit dat voor mijn vorige auto, die ik gekocht had, de onderhoudskosten op den duur erg hoog opliepen. Omdat ik niet meer verrast wilde worden door onverwacht hoge onderhoudskosten, heb ik uiteindelijk gekozen voor lease. Dat maakte tegenover kopen niet veel uit in kosten, maar je bent wel van alle rompslomp eromheen af. En dat vond ik prettig.

Niet meer wakker liggen

Het feit dat Lesautolease.nl onafhankelijk is van de grote automerken, vind ik een groot voordeel. Waar ik eerst wel eens tijdrovende discussies had met de dealer, heb ik nu een tussenpartij die voor mij en mijn rechten opkomt. En dat merk ik; ik hoef er nu niet meer wakker van te liggen. Eigenlijk alle dingen rondom mijn lesauto worden nu voor mij geregeld. En als er op zaterdag einde middag of op zondag iets is, dan wil ik dat er actie ondernomen wordt. Stefan kan ook op die tijdstippen met een oplossing komen.

Servicegerichte oplossingen

Ik heb mensen nodig die ook bedrijfstechnisch goede afwegingen kunnen maken en mee kunnen denken in mijn bedrijfsvoering. Stefan kan dat. Hij komt met creatieve en servicegerichte oplossingen. Bovendien is hij een prettige persoon en legt hij dingen goed uit. Hij praat in mijn taal. Hij is onafhankelijk en omdat hij midden in het wereldje zit, heeft hij een goed overzicht over de mogelijkheden en kan hij hier ook eerlijke adviezen in geven. Er is een wederzijdse gunfactor en begrip. En dat vind ik heel belangrijk!”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.