Skip to main content
Review

Rijschool BegeLeiden

Het verhaal van Rik van Leiden

Rijschool BegeLeiden

“Toen ik zeven jaar geleden voor mezelf begon als rijschoolhouder, wist ik al vrij snel dat ik wilde leasen. Ik heb wel overwogen om een lesauto te kopen, maar mijn geld vastzetten in een auto vond ik niet aantrekkelijk en met full operational lease heb je geen zorgen: als er wat is, bel je en dan wordt het voor je opgelost. Dat vind ik erg prettig. Na twee lesauto’s bij een andere leasemaatschappij te hebben geleaset, vroeg ik eind 2020 een nieuwe offerte op en daarbij kwam Lesautolease.nl als voordeligste uit de bus.”

Alles onder één dak

“Lesautolease.nl is een compacte organisatie. Met één telefoonnummer kan ik alles regelen. Bij een grotere leasemaatschappij gaan dingen die geregeld moeten worden, vaak over veel schijven. Reed ik bijvoorbeeld schade, dan werd er een andere verhuurder van lesauto’s ingeschakeld, die het vervangend vervoer regelde. Daar was ik niet altijd tevreden mee. Rijd ik nu schade, dan regelt Stefan van Lesautolease.nl alles: mijn lesauto wordt opgehaald, via Lesautoverhuur.nl wordt vervangend vervoer ingezet, en de schade wordt gerepareerd door zusterbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden. Eén telefoontje is dus genoeg, en ik hoef me nergens meer druk over te maken.”

Dag en nacht bellen

“Ik heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken, maar ik weet dat ik Stefan dag en nacht kan bellen. Dat is bij andere leasemaatschappijen natuurlijk niet snel het geval! Er zijn bovendien niet veel leasebedrijven waar je meteen de eigenaar aan de telefoon krijgt. Dat dat bij Lesautolease.nl wel zo is, werkt fijn, want Stefan kan meteen alles voor me regelen. Hij is héél erg betrokken. En dat merk je aan alles.”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.