Skip to main content
Review

Rijcoach Yvon

Het verhaal van Yvonne van Mil

Rijcoach Yvon

“Ik was al een aantal jaren rijinstructeur, toen ik begin 2020 besloot om voor mezelf te beginnen. Ik wist direct dat ik wilde leasen. Als startende rijschoolhouder had ik nog geen buffer of startkapitaal, dus kopen zag ik niet zitten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat als je alles gaat tellen, inclusief verzekeringen enzo, je met kopen zeker net zo veel kwijt bent als met leasen. Bovendien wilde ik ontzorgd worden. Ik weet bijvoorbeeld niets van verzekeringen en andere zaken rondom auto’s. En als mijn auto uitvalt, dan heb ik een vervangende lesauto nodig. Dus dat wilde ik gewoon goed geregeld hebben. Lesautolease.nl ontzorgt mij. Eigenaar Stefan regelt alles. Als ik ’s avonds bel, heeft hij ’s ochtends een huurauto voor mij klaar staan of hij komt hem zelfs brengen. Laatst had ik een akkefietje met een band. Om 10 uur ’s morgens belde ik, om 14 uur diezelfde dag had ik een nieuwe band op mijn lesauto liggen.”

Tijdelijke huurauto

“De start van mijn rijschool was nogal rommelig. In februari 2020 had ik al contact gehad met Lesautolease.nl, maar vanwege corona kwamen alle fabrieken stil te liggen. Mijn auto was pas in juli 2020 beschikbaar, terwijl wij vanaf 11 mei weer lessen mochten geven. Stefan heeft toen per direct een huurauto voor me geregeld, waardoor ik toch kon starten. Vanaf 3 juli ben ik toen alsnog in mijn eigen lesauto verder gegaan.”

Mild hybrid

“Toen ik met Stefan in gesprek ging over de lesauto die ik wilde leasen, had ik eerst een heel andere auto in gedachten. Maar Stefan dacht meteen mee, en kwam met het idee voor deze auto. Hij heeft bijvoorbeeld het hele plaatje van diesel of benzine met me doorgenomen. Ik lease nu een Ford Puma, een ‘mild hybrid’ lesauto. Als startende rijschoolhouder wilde ik me graag onderscheiden in de markt. Nou, dat lukt met de Ford Puma wel! De auto heeft een stoere uitstraling, waardoor hij in de smaak valt bij mijn leerlingen. Maar ik krijg ook veel andere reacties, bijvoorbeeld van het CBR, dat ik een goede keuze heb gemaakt. Bij Lesautolease.nl mocht ik een dag proefrijden in deze lesauto, zodat ik zelf kon zien en voelen wat een leerling zou ervaren met deze lesauto. Ik heb toen gemerkt dat de Ford Puma een heel handelbare auto is. Zo’n proefrit is erg fijn. Stefan weet precies wat er nodig is, en speelt daarop in. Hij biedt gewoon het hele totaalplaatje, en ik heb er geen omkijken naar.”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.