Skip to main content
Informatie

Onze samenwerking met LesGo

Onze samenwerking met Lesgo

We bundelen de krachten

Lesgo & Lesautolease.nl

Ga je aan de slag als rijinstructeur bij de franchise van LesGo? En ben je daarvoor op zoek naar een geschikte lesauto? Dan ben je bij Lesautolease.nl aan het juiste adres! Rijinstructeurs van LesGo genieten bij ons van speciale prijzen.

Potentiële Lesgo lesauto's

Startende rijschoolhouder of al jarenlang succesvol in de branche: wij zijn je altijd graag van dienst met een advies op maat én de eerlijkste en meest flexibele manier van leasen. Met de grootste lesautoleasepool van nieuwe en jong gebruikte lesauto’s in Nederland, kunnen we je altijd een passend leasecontract aanbieden. Ontdek hieronder welke LesGo lesauto’s wij in ons assortiment hebben.

Volkswagen Polo

Ford Fiesta ST-Line X

Een Lesgo lesauto via Lesautolease.nl

Wil je nog even geen lesauto kopen, de kosten liever spreiden of geen risico’s lopen? Dan kan het leasen van een lesauto een goede keuze zijn. Vooral voor startende rijschoolhouders of rijschoolhouders die op zoek zijn naar meer flexibiliteit is leasen vaak een prima oplossing. Met leasen kun je, wanneer je voor full operational lease kiest, volledig ontzorgd worden. Op die manier heb je geen omkijken naar bijvoorbeeld beheer en onderhoud van je lesauto. Dat betekent minder administratieve rompslomp en meer gemak. Maar ook wanneer je juist wél de regie wilt behouden en zelf de administratie wilt doen, en zaken zoals onderhoud in eigen beheer wilt houden, kun je kiezen voor leasen. Je maakt dan gebruik van financial lease. Hierbij kun je wel je kosten spreiden, terwijl je tegelijkertijd alles zelf in de hand houdt. Bij het leasen van een lesauto heb je de keuze tussen drie leasevormen: full operational lease, financial lease en short lease. Je leest hier meer over deze verschillende leasevormen.

Lesgo over Lesautolease.nl

“De samenwerking tussen Lesautolease.nl en LesGo is een uitstekende combinatie van flexibiliteit en expertise. Door onze samenwerking kunnen we rijinstructeurs het beste van twee werelden bieden: de voordelen van een franchiseorganisatie via LesGo en de professionele service en expertise van Lesautolease.nl. Bij LesGo kijken we er altijd naar uit om onze rijinstructeurs aan te zien komen in een comfortabele en veilige lesauto van Lesautolease.nl.”

Over Lesgo

Het halen van het rijbewijs is voor veel jongeren een hele stap. Het is voor ouders en potentiële leerlingen daarom erg belangrijk om zich goed te oriënteren en te kiezen voor een rijschool die bij hen past, een rijschool die hen vrijblijvend adviseert en het juiste lespakket op hun wensen afstemt. Bij LesGO werkt dat heel eenvoudig. Met fijne rijinstructeurs en comfortabele maar bovenal veilige lesauto’s voelen veel leerlingen zich al snel op hun gemak.

LesGo biedt potentiële rijinstructeurs de mogelijkheid om binnen de franchiseorganisatie zelfstandig rijlessen te geven. Een prachtig beroep met veel vrijheid, met als je wilt zelfs een baangarantie van minimaal 5 jaar bij LesGO én korting op een lesauto via Lesautolease.nl. Nog nooit was beginnen zo eenvoudig! Houdtje van autorijden en vind je vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden belangrijk? Dan is LesGo voor jou de geschikte partner!

LesGo voor rijinstructeurs

Altijd een nieuwe LesGo lesauto rijden

Leasen is in alle opzichten helemaal van nu: zo kun je tegenwoordig een bank, een fiets, een laptop of zelfs een spijkerbroek leasen. Op die manier heb je steeds iets nieuws, zonder dat je hiervoor zelf hoeft te investeren. Bij de lease van een lesauto geldt uiteraard hetzelfde: iedere paar jaar rijd je een nieuwe lesauto. Representatief en vaak voorzien van de gewenste ADAS-systemen. Zo ben en blijf je helemaal up-to-date, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand.

Meer weten? Bekijk onze video hieronder of neem contact met ons op! Het team van Lesautolease.nl staat graag voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.