Skip to main content
Review

LesGO Autorijschool Van Hecke

Het verhaal van Bert van Hecke

LesGO Autorijschool Van Hecke

Ik geef mijn lessen al een heel aantal jaren in een lease-auto van Lesautolease.nl. Met het leasen van een lesauto weet ik precies waar ik aan toe ben qua maandelijkse kosten. Ook hoef ik me nergens druk over te maken. Als er wat aan de hand is, als mijn lesauto onderhoud of reparatie nodig heeft, dan wordt dat allemaal voor me geregeld. En dat is een groot voordeel.

Kleinschalig

Met Stefan van Lesautolease.nl heb ik al vanaf het begin een goed contact. Lesautolease.nl is een kleinschalig bedrijf, waar je geen nummer bent. We bellen of appen elkaar, maken een praatje, allemaal heel persoonlijk. Ik ben heel tevreden en Stefan heeft door de jaren heen veel goodwill bij mij opgebouwd. Hij zorgt er altijd voor dat het goed geregeld wordt. Ik had ook kunnen kiezen voor een grote leasemaatschappij of voor lease via de dealer zelf, maar bij mijn keuze voor een lease-partij vind ik de onderlinge verhouding het belangrijkst. Ook belangrijker dan de prijs. Daarom kies ik voor Lesautolease.nl. Ik weet wat ik aan Stefan heb en hij weet wat hij aan mij heeft.

Van diesel naar benzine

Een klein half jaar geleden ben ik overgestapt van een diesel-auto naar een benzine-auto. Met de benzine-auto bleek ik iets goedkoper uit te zijn, waardoor ik meer financiële ruimte had voor luxe opties. Zo heb ik nu onder andere leren bekleding, een dak dat open kan en parkeerhulp. Toen Stefan mij voor het eerst attent maakte op het feit dat benzine voor mij misschien voordeliger zou zijn dan diesel, dacht ik echt dat dat geen optie zou zijn. De koppeling van een benzine-auto, dat is geen doen voor een leerling, dacht ik. Stefan heeft toen een afspraak gemaakt bij de dealer, waar we samen een testrit in een benzine-auto hebben gemaakt. Ik was toen direct overtuigd en heb nog steeds geen spijt van mijn keuze!

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.