fbpx Skip to main content

Lesauto leasen Utrecht

Leasen omgeving Utrecht

Lesauto leasen in Utrecht of omgeving? Welkom bij Lesautolease.nl! Bij ons kun je in heel Nederland voordelig een lesauto leasen. Wij zijn vriendelijk en servicegericht, en staan graag voor je klaar!

Vraag direct een offerte aan voor lesauto leasen

Lesauto leasen: een goede keus voor jou?

Waarom zou je als rijschoolhouder een lesauto leasen? Je kunt er immers ook voor kiezen om een lesauto te kopen, of eventueel een lesauto te huren. Bij Lesautolease.nl begeleiden we je graag in je keuze, zodat je de keuze kunt maken die het beste bij jou en jouw situatie past. Heb je bijvoorbeeld voldoende startvermogen om een lesauto te kunnen kopen? Wil je alles zelf in de hand houden of wil je liever volledig ontzorgd worden? Deze en andere vragen lopen we samen met je door, om zo tot een juiste keuze voor koop of lease van lesauto te komen. Een lesauto leasen kan bijvoorbeeld een interessante optie zijn wanneer je startende rijschoolhouder bent en nog geen grote investeringen wilt doen. Of wanneer je de kosten van een nieuwe auto liever wilt spreiden. Of wanneer je wilt genieten van de zekerheid en het gemak van een vast bedrag per maand, inclusief kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of onverhoopte schade. Een lesauto leasen heeft dus vele voordelen, maar het moet wel passen bij wat je wilt. Bij Lesautolease.nl kun je altijd rekenen op een eerlijk en persoonlijk advies.

Eerlijkste en meest flexibele leasecontract

Bij Lesautolease.nl kun je een lesauto leasen op basis van verschillende leasecontracten: full operational lease, financial lease en short lease. Voor welk contract je ook kiest,  je leaset altijd een lesauto tegen de eerlijkste voorwaarden. Anders dan onze concurrenten, geven we je zelfs geld terug wanneer je minder kilometers hebt gereden dan het aantal kilometers in je bundel. Hoe dat werkt? Bij het leasen van een lesauto kies je een kilometerbundel waarvan je verwacht dat deze bij je past. Na een jaar bekijken wij automatisch voor je hoeveel kilometers je daadwerkelijk hebt gereden. Wijkt het aantal kilometers meer dan 10% af van het aantal kilometers in je bundel? Dan stap je kosteloos over naar een andere bundel, die beter bij je past. Wijkt het aantal kilometers dat je daadwerkelijk hebt gereden minder dan 10% af en hebt je méér kilometers gereden? Dan betaal je een vast en eerlijk bedrag per kilometer bij. Wijkt het aantal kilometers dat je daadwerkelijk hebt gereden minder dan 10% af en heb je minder kilometers gereden? Dan krijg je bij ons een vast bedrag per kilometer terug! Rijden per kilometer is bij ons dus betalen per kilometer! Klik hier voor meer informatie en een rekenvoorbeeld van ons eerlijkste leasecontract.

Méér dan lesauto leasen Utrecht

Lesautolease.nl biedt méér dan alleen de mogelijkheid een lesauto te leasen in Utrecht of omgeving. Zo bieden wij samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden een complete oplossing voor de mobiliteit van rijschoolhouders. Rijd je onverhoopt schade? Dan zorgt ons zusterbedrijf Lesautoverhuur.nl met zijn eigen haal- en brengservice ervoor dat je binnen 24 uur een vervangende lesauto hebt, waar dan ook in Nederland. Met de grootste lesautoverhuurpool van Nederland is dat altijd een lesauto die bij je wensen past. Bovendien krijg je als rijschoolhouder met schade voorrang op andere schades bij onze partner Autoschade Herstel Van der Sanden. Op die manier heb je snel jouw eigen lesauto weer terug en kun je weer veilig op weg. Behalve met onze partners werken wij veelvuldig samen met Peter Claassen dubbele bedieningen, RijschoolPro (voorheen VerkeersPro) en RijschoolVandaag.

Lesauto leasen in Utrecht?

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we klanten in heel Nederland, waaronder Utrecht en omgeving. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en bieden een eigen haal- en brengservice. Op die manier kunnen we je altijd, overal in Nederland, uitstekend van dienst zijn. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder!