Skip to main content
SEO

Lesauto leasen Rotterdam

Lesauto leasen

in Rotterdam en omgeving

Lesautolease.nl in Rotterdam

Wil je een lesauto leasen in Rotterdam? Bij Lesautolease.nl ben je aan het juiste adres! Als dé specialist in lesautolease in Nederland, staan wij klaar om jou te helpen.

Vraag persoonlijk advies aan

Voordelig een lesauto leasen

Bij Lesautolease.nl krijg je altijd het meest eerlijke en flexibele contract om een lesauto te leasen in Rotterdam. Of je nu kiest voor full operational lease, financial lease, of short lease, wij zorgen ervoor dat je altijd voordelig uit bent. Onze leasecontracten zijn superflexibel en we zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt. Je kunt kosteloos overstappen op een ander leasecontract als dat nodig is. Wat ons echt onderscheidt van de concurrentie, is dat wij geld teruggeven als je minder kilometers hebt gereden dan het aantal binnen de bundel*. Eerlijkheid staat bij ons voorop. Voordelig een lesauto leasen doe je bij Lesautolease.nl!

Gebruikte lesauto leasen

Voor startende rijschoolhouders in Rotterdam die de kosten willen drukken, is het leasen van een jong gebruikte lesauto een perfecte oplossing. Bij Lesautolease.nl hebben we een grote pool met zowel nieuwe als jong gebruikte lesauto’s. Van sedan tot hatchback, wij bieden het allemaal. Starters zijn bij ons ook welkom, zelfs als je nog geen jaarcijfers kunt overleggen. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat we de financiële administratie en zekerheid rondom jouw leasecontract op orde krijgen. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk het wagenpark

Meer dan lesauto leasen in Rotterdam

Bij Lesautolease.nl bieden we meer dan alleen het leasen van lesauto’s in Rotterdam en omgeving. Als experts in de rijscholenbranche weten we hoe belangrijk jouw lesauto is. Daarom bieden we samen met onze partners, zoals Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden, een totaaloplossing voor rijschoolhouders. Bij schade zorgen onze collega’s van Autoschade Herstel Van der Sanden ervoor dat je snel weer op weg kunt met je eigen lesauto. Rijschoolhouders krijgen voorrang bij schadeherstel, zodat je broodwinning niet in gevaar komt. Terwijl jouw auto gerepareerd of onderhouden wordt, zorgt Lesautoverhuur.nl binnen 24 uur voor een vervangende lesauto, waar je ook bent in Nederland. Zo ontzorgen wij je volledig. We werken ook nauw samen met Peter Claassen dubbele bedieningen, RijschoolPro (voorheen VerkeersPro) en RijschoolVandaag.

Lesauto leasen in de Randstad

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient klanten door heel Nederland, inclusief Rotterdam en de Randstad. Met onze eigen haal- en brengservice en 24/7 bereikbaarheid, staan we altijd voor je klaar. Wil je meer weten over het leasen van een lesauto in Rotterdam of omgeving? Neem contact met ons op!

Bij een afwijkend aantal kilometers van minder dan 10%. Bekijk de voorwaarden.

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.