fbpx Skip to main content

Lesauto lease Rotterdam

Leasen omgeving Rotterdam

Wil je een lesauto leasen in Rotterdam? Lesautolease.nl helpt je graag verder! Wij zijn dé specialist op het gebied van lesautolease in Nederland.

Direct offerte aanvragen

Voordelig lesauto leasen

Lesautolease.nl biedt altijd het eerlijkste en meest flexibele contract om een lesauto te leasen in Rotterdam. Of je nu gaat voor full operational lease, financial lease of short lease, in samenspraak zorgen we ervoor dat voordelig een lesauto leasen altijd voorop blijft staan. Dat doen we door superflexibel om te gaan met onze leasecontracten én ervoor te zorgen dat je nooit teveel betaalt. Zo kun je bij ons kosteloos overstappen op een ander leasecontract als dat nodig is. Maar waarin wij ons echt onderscheiden van onze concurrenten, is het feit dat wij geld terug geven wanneer je minder kilometers hebt gereden dan het aantal kilometers binnen de bundel*. Wel zo eerlijk, vinden wij. Voordelig een lesauto leasen begint bij Lesautolease.nl!

Gebruikte lesauto leasen

Voor startende rijschoolhouders in Rotterdam, die de kosten wat willen drukken, kan het leasen van een jong gebruikte lesauto een uitkomst zijn. Bij Lesautolease.nl is dit mogelijk. Wij hebben de grootste lesautoleasepool van Nederland, met zowel nieuwe auto’s als jong gebruikte modellen. Van slee tot hatchback, wij bieden het allemaal. Bovendien kunnen ook starters bij ons een lesauto leasen. Kun je nog geen jaarcijfers overleggen? Geen probleem, bij Lesautolease.nl komen we je graag tegemoet. Uit ervaring weten we dat we de financiële administratie en zekerheid rondom jouw leasecontract ook zonder jaarcijfers rond kunnen krijgen. We gaan graag met je om de tafel om te bespreken wat er wél mogelijk is.

Méér dan lesauto leasen Rotterdam

Lesautolease.nl biedt méér dan alleen de lease van lesauto’s in Rotterdam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de rijscholenbranche en weten dan ook dat jouw lesauto onmisbaar is voor je. Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden bieden we daarom een totaaloplossing rondom de mobiliteit van rijschoolhouders. Mocht je onverhoopt schade rijden met je lesauto, dan zorgen onze collega’s van Autoschade Herstel Van der Sanden ervoor dat je snel weer met je eigen lesauto op weg kunt. Je krijgt hier bovendien als rijschoolhouder voorrang boven andere schades. Je lesauto betekent immers uw broodwinning. Om ervoor te zorgen dat die broodwinning toch doorgang kan vinden terwijl jouw auto gerepareerd of onderhouden wordt, bieden onze collega’s van Lesautoverhuur.nl je overal in Nederland binnen 24 uur een vervangende, passende lesauto aan. Op die manier ontzorgen wij je graag! Behalve met van Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl werken wij ook veelvuldig samen met Peter Claassen dubbele bedieningen, RijschoolPro (voorheen VerkeersPro) en RijschoolVandaag.

Lesauto leasen Randstad

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we een breed scala aan klanten in heel Nederland, waaronder uiteraard ook Rotterdam en de Randstad. Met onze eigen haal- en brengservice en het feit dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn, kunnen we je altijd en overal optimaal van dienst zijn. Meer weten over het leasen van een lesauto in Rotterdam of omgeving? Neem contact met ons op!

 

* Bij een afwijkend aantal kilometers van minder dan 10%. Kijk voor de voorwaarden op www.lesautolease.nl/visie/