Lesauto leasen Rotterdam

Wilt u een Lesauto leasen Rotterdam ? Lesautolease.nl helpt u graag verder! Wij zijn dé specialist op het gebied van Lesauto leasen Rotterdam.


Voordelig lesauto leasen

Lesautolease.nl biedt altijd het eerlijkste en meest flexibele contract om een lesauto te leasen in Rotterdam. Of u nu gaat voor full operational lease, financial lease of short lease, in samenspraak met u zorgen we ervoor dat voordelig een lesauto leasen altijd voorop blijft staan. Dat doen we door superflexibel om te gaan met onze leasecontracten én ervoor te zorgen dat u nooit teveel betaalt. Zo kunt u bij ons kosteloos overstappen op een ander leasecontract als dat nodig is. Maar waarin wij ons echt onderscheiden van onze concurrenten, is het feit dat wij geld terug geven wanneer u minder kilometers hebt gereden dan het aantal kilometers binnen uw bundel*. Wel zo eerlijk, vinden wij. Voordelig een lesauto leasen begint bij Lesautolease.nl!

Gebruikte lesauto leasen

Voor startende rijschoolhouders in Rotterdam, die de kosten wat willen drukken, kan het leasen van een jong gebruikte lesauto een uitkomst zijn. Bij Lesautolease.nl is dit mogelijk. Wij hebben de grootste lesautoleasepool van Nederland, met zowel nieuwe auto’s als jong gebruikte modellen. Van slee tot hatchback, wij bieden het allemaal. Bovendien kunnen ook starters bij ons een lesauto leasen. Kunt u nog geen jaarcijfers overleggen? Geen probleem, bij Lesautolease.nl komen we u graag tegemoet. Uit ervaring weten we dat we de financiële administratie en zekerheid rondom uw leasecontract ook zonder jaarcijfers rond kunnen krijgen. We gaan graag met u om de tafel om te bespreken wat er wél mogelijk is.

Méér dan lesauto leasen Rotterdam

Lesautolease.nl biedt méér dan alleen de lease van lesauto’s in Rotterdam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de rijscholenbranche en weten dan ook dat uw lesauto onmisbaar is voor u. Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden bieden we daarom een totaaloplossing rondom de mobiliteit van rijschoolhouders. Mocht u onverhoopt schade rijden met uw lesauto, dan zorgen onze collega’s van Autoschade Herstel Van der Sanden ervoor dat u snel weer met uw eigen lesauto op weg kunt. U krijgt hier bovendien als rijschoolhouder voorrang boven andere schades. Uw lesauto betekent immers uw broodwinning. Om ervoor te zorgen dat die broodwinning toch doorgang kan vinden terwijl uw auto gerepareerd of onderhouden wordt, bieden onze collega’s van Lesautoverhuur.nl u overal in Nederland binnen 24 uur een vervangende, passende lesauto aan. Op die manier ontzorgen wij u graag! Behalve met van Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl werken wij ook veelvuldig samen met Peter Claassen dubbele bedieningen, RijschoolPro (voorheen VerkeersPro) en RijschoolVandaag.

Lesauto leasen Randstad

Lesautolease.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. Van daaruit bedienen we een breed scala aan klanten in heel Nederland, waaronder uiteraard ook Rotterdam en de Randstad. Met onze eigen haal- en brengservice en het feit dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn, kunnen we u altijd en overal optimaal van dienst zijn. Meer weten over het leasen van een lesauto in Rotterdam of omgeving? Neem contact met ons op!

Lesauto leasen Den Haag

Interesse in het leasen van een lesauto bij Lesautolease.nl? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Vraag uw offerte aan in drie eenvoudige stappen

Vul uw persoonlijke gegevens en voorkeuren in

Kies uit één van onze aanbiedingen of een automerk en type naar keuze

Verzend uw offerte-aanvraag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Heeft u specifieke wensen?

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET U!

Aangenaam, wij zijn het team van Lesautolease.nl. Wij staan graag voor u klaar om alles rondom de lease van uw lesauto voor u te regelen. Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Wij nemen u alle zorgen uit handen!

Stefan van der Sangen

Stefan

Eigenaar

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Kirsten

Kirsten

Office manager

Rechterhand van Stefan en zijn sparringpartner binnen Lesautolease.nl. Bezig met van alles en nog wat binnen het bedrijf: van marketing tot administratie en de ontvangst van klanten. Intelligent en doortastend.

 

Robèr

Robèr

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Lesautolease.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautoverhuur.nl vlekkeloos verloopt. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.

Elle

Elle

Administratief medewerker

Het gezicht op ons kantoor. Administratief medewerkster en gastvrouw, altijd met een glimlach. Slim en daadkrachtig, dienstbaar en altijd bereid om te helpen. En de vrouw met de beste telefoonstem van Lesautolease.nl.