Skip to main content
SEO

Lesauto leasen Den Haag

Lesauto leasen Den Haag

Lesautolease.nl in Den Haag

Lesauto leasen? Ook in Den Haag!

Wil je een lesauto leasen in Den Haag, Scheveningen of de omgeving? Bij Lesautolease.nl ben je aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het voordelig en flexibel leasen van een lesauto, waar je ook bent in Nederland!

Neem contact op

Dé specialist in het leasen van lesauto's

Als je op zoek bent naar een professionele partij voor het leasen van een lesauto in Den Haag, dan is Lesautolease.nl de perfecte keuze. Wij waren het eerste bedrijf in Nederland dat lesauto’s leasete en zijn daarom dé specialist in lesauto lease. Onze kennis, ervaring en expertise gebruiken we elke dag om onze klanten eerlijk en persoonlijk advies te geven. Met de grootste lesautoleasepool van Nederland en de mogelijkheid tot het leasen van jong gebruikte auto’s, bieden wij het meest eerlijke en flexibele leasecontract aan: betalen per kilometer! Ook starters zijn bij ons van harte welkom.

Full operational lease in Den Haag

Bij Lesautolease.nl kun je een lesauto leasen op basis van verschillende leasecontracten: full operational lease, financial lease of short lease. Kies je voor full operational lease, dan geniet je van het gemak en de zekerheid van een vast maandelijks bedrag, waarin wij een scala aan services hebben opgenomen, zoals verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, reparaties en schadeafhandeling. Je wordt volledig ontzorgd! Voor een kortere periode kun je kiezen voor short lease van een lesauto, met alle gemakken van full operational lease, maar dan voor een kortere tijd. Ontdek meer over onze leasevormen op onze website.

Bekijk het wagenpark

Financial lease voor een lesauto

Wil je een lesauto leasen op basis van financial lease? Ook dat is mogelijk bij Lesautolease.nl. Bij financial lease schieten wij als het ware het aankoopbedrag van de auto voor. De BTW betaal je maandelijks in delen, en aan het einde van de looptijd wordt je (verplicht) eigenaar van de lesauto voor een afgesproken bedrag. Bij financial lease behoud je de controle over de administratie rondom jouw lesauto en draag je zelf de risico’s. Leer meer over onze leasevormen op onze website.

Neem contact op

Meer dan alleen lesauto lease in Den Haag

Naast het leasen van lesauto’s in Den Haag biedt Lesautolease.nl, in samenwerking met haar partners, nog meer diensten aan voor rijschoolhouders. Samen met Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden streven we ernaar om rijschoolhouders volledig te ontzorgen. Als je schade hebt, zorgen onze collega’s van Autoschade Herstel Van der Sanden snel en vakkundig voor reparatie. Als rijschoolhouder krijg je hierbij voorrang, zodat je snel weer veilig op weg kunt met jouw lesauto. In de tussentijd zorgt Lesautoverhuur.nl ervoor dat je lessen gewoon door kunnen gaan. Met onze haal- en brengservice heb je binnen 24 uur een vervangende lesauto, waar dan ook in Nederland.

Bekijk het wagenpark

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.