fbpx Skip to main content

Lesauto leasen Den Haag

Leasen omgeving Den Haag

Een lesauto leasen in Den Haag, Scheveningen of omgeving begint bij Lesautolease.nl!
Lesautolease.nl helpt je graag bij het voordelig, super flexibel en naar wens leasen van lesauto, overal in Nederland!

Direct offerte aanvragen

Dé specialist in lesauto leasen

Zoek je een professionele partij voor het leasen van een lesauto in Den Haag, dan ben je bij Lesautolease.nl aan het juiste adres. Wij waren het eerste bedrijf in Nederland dat de mogelijkheid aanbood een lesauto te leasen, en zijn daarmee dé specialist in lesautolease. Onze kennis, ervaring en expertise zetten we iedere dag in om onze klanten te voorzien van een eerlijk en persoonlijk advies. Onze lesautoleasepool is de grootste van Nederland, en bij ons is ook de lease van jong gebruikte auto’s mogelijk. We bieden het eerlijkste en meest flexibele leasecontract: rijden per kilometer is bij ons betalen per kilometer! Bovendien zijn ook starters bij ons van harte welkom!

Full operational lease Den Haag

Bij Lesautolease.nl kun je een lesauto leasen op basis van verschillende leasecontraten: full operational lease, financial lease of short lease. Lease je op basis van full operational lease, dan kies je voor het gemak en de zekerheid van een vast bedrag per maand, waarbinnen wij een groot aantal services en diensten voor je hebben opgenomen, waaronder verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Wij ontzorgen je dus volledig! Kies je voor short lease van een lesauto, dan profiteer je van al het gemak, zekerheid en comfort van full operational lease, maar dan voor een kortere periode. Lees voor meer informatie meer over onze leasevormen op onze website.

Financial lease lesauto

Wil je een lesauto leasen op basis van financial lease? Ook dat is mogelijk bij Lesautolease.nl. Lease je een lesauto op basis van financial lease, dan schiet Lesautolease.nl als het ware het aankoopbedrag van de auto voor je voor. Ook de BTW hoef je niet in één keer te betalen, maar betaal je maandelijks in delen. Aan het einde van de looptijd, wanneer je alle termijnen hebt betaald, neem je (verplicht) voor een afgesproken bedrag het volledige eigendom van de lesauto van ons over. Je wordt dus altijd eigenaar van de lease-auto. Anders dan bij full operational lease, houd je bij financial lease zelf de regie over de administratie rondom jouw lesauto, en zijn de risico’s voor je eigen rekening. Lees voor meer informatie meer over onze leasevormen op onze website.

Méér dan lesauto leasen Den Haag

Behalve de lease van lesauto’s in Den Haag, biedt Lesautolease.nl in samenwerking met haar partners nog meer diensten aan voor rijschoolhouders. Samen met Lesautoverhuur.nl en Autoschade Herstel Van der Sanden is het onze missie om je als rijschoolhouder volledig te ontzorgen. Rijd je schade? Dan herstellen onze collega’s van Autoschade Herstel Van der Sanden de schade snel en vakkundig voor je. Als rijschoolhouder krijg je hier voorrang op andere schades, zodat je zeker weet dat je snel weer veilig op weg kunt met jouw eigen lesauto. In de tussentijd zorgt Lesautoverhuur.nl ervoor dat je lessen gewoon door kunnen gaan. Met de eigen haal- en brengservice zorgen onze collega’s ervoor dat je binnen 24 uur beschikt over een vervangende lesauto, waar dan ook in Nederland.

Lesauto leasen Den Haag?

Interesse in het leasen van een lesauto bij Lesautolease.nl? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!