LESAUTO HUREN?

Naast de lease van lesauto’s bieden wij in samenwerking met ons partnerbedrijf Lesautoverhuur.nl ook de mogelijkheid een lesauto te huren. Handig wanneer u schade hebt gereden, tijdelijk uw lesaanbod wilt uitbreiden of op zoek bent naar nóg meer flexibiliteit.

UW partner in mobiliteit

Lesautoverhuur.nl verhuurt een breed assortiment aan representatieve lesvoertuigen. Van de meest populaire personenauto’s tot E-achter-B-combinaties: Lesautoverhuur.nl beschikt over de grootste lesautoverhuurpool van Nederland. Alle lesauto’s zijn schoon, representatief en van alle gemakken voorzien. De lesauto’s zijn al te huur vanaf één dag tot zelfs enkele jaren.

Schade aan uw lesauto?

Hebt u schade aan uw lesauto? Lesautoverhuur.nl verzorgt graag passend vervangend vervoer. Met de eigen haal- en brengservice beschikt u overal in Nederland binnen 24 uur over een vervangende lesauto. In samenwerking met onze partner Autoschade Herstel Van der Sanden kunnen wij u bovendien alle zorgen uit handen nemen. Terwijl Lesautoverhuur.nl ervoor zorgt dat u ook bij schade mobiel blijft, herstelt Autoschade Herstel Van der Sanden de schade aan uw lesauto op professionele en vakkundige wijze. Als rijschoolhouder met schade krijgt u bij Autoschade Herstel Van der Sanden bovendien voorrang op andere schades. In samenwerking met onze partners bieden wij dan ook een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit voor rijschoolhouders.  Eén telefoontje en uw zorg wordt onze zorg.