fbpx Skip to main content

LESAUTO HUREN?

Naast de lease van lesauto’s bieden wij in samenwerking met ons partnerbedrijf Lesautoverhuur.nl ook de mogelijkheid een lesauto te huren. Handig wanneer je schade hebt gereden, tijdelijk je lesaanbod wilt uitbreiden of op zoek bent naar nóg meer flexibiliteit.

Lesauto lease

JOUW partner in mobiliteit

Lesautoverhuur.nl verhuurt een breed assortiment aan representatieve lesvoertuigen. Van de meest populaire personenauto’s tot E-achter-B-combinaties: Lesautoverhuur.nl beschikt over de grootste lesautoverhuurpool van Nederland. Alle lesauto’s zijn schoon, representatief en van alle gemakken voorzien. De lesauto’s zijn al te huur vanaf één dag tot zelfs enkele jaren.

Schade aan jouw lesauto?

Heb je schade aan je lesauto? Lesautoverhuur.nl verzorgt graag passend vervangend vervoer. Met de eigen haal- en brengservice beschik je overal in Nederland binnen 24 uur over een vervangende lesauto. In samenwerking met onze partner Autoschade Herstel Van der Sanden kunnen wij je bovendien alle zorgen uit handen nemen. Terwijl Lesautoverhuur.nl ervoor zorgt dat je ook bij schade mobiel blijft, herstelt Autoschade Herstel Van der Sanden de schade aan je lesauto op professionele en vakkundige wijze. Als rijschoolhouder met schade krijg je bij Autoschade Herstel Van der Sanden bovendien voorrang op andere schades. In samenwerking met onze partners bieden wij dan ook een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit voor rijschoolhouders.  Eén telefoontje en jouw zorg wordt onze zorg.