Skip to main content
SEO

Lesauto full operational lease

Lesauto leasen

Lesauto full operational lease

Wat is full operational lease?

Wil je full operational lease voor je lesauto? Lesautolease.nl biedt full operational lease en andere leaseconstructies, speciaal voor rijschoolhouders. Lease je lesauto zonder zorgen!
Full operational lease is de meest comfortabele vorm van leasen. Je least je lesauto namelijk inclusief alle bijkomende kosten zoals wegenbelasting, verzekering, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling.

Met full operational lease voor je lesauto lease je dus zonder zorgen, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand! Bij schade of pech aan de lesauto, zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur kunt beschikken over een passend vervangend lesvoertuig. Bij full operational lease blijft de lesauto economisch en juridisch gezien eigendom van Lesautolease.nl. Dat betekent dat er geen verhoging plaatsvindt van je zogenaamd ‘vreemd vermogen’: de auto komt niet voor op de balans van je bedrijf (off-balance financieren). Je hebt hierdoor een ruimer werkkapitaal, zodat je gemakkelijker nieuwe investeringen kunt doen. Bij Lesautolease.nl bieden we full operational leasecontracten aan voor een looptijd van 1 tot 5 jaar. Wil je korter leasen, kies dan voor shortlease. Je least dan ook op basis van full operational lease, maar met een looptijd van drie maanden tot een jaar.

Naast deze leasevormen hebben we ook financial lease. Hierbij ligt het ‘economisch eigendom’ van de auto bij jou. Dat betekent dat je in feite nu de lesauto koopt, waarbij Lesautolease.nl het aankoopbedrag als het ware voor je voorschiet (in plaats van dat je hiervoor geld leent). Lees hier meer over full operational lease, financial lease en shortlease.

Vraag een offerte aan

Lesauto leasen die bij je past

Bij Lesautolease.nl lease je altijd de lesauto die bij jou past. Wij beschikken over de grootste leasepool van lesauto’s in Nederland. Bij ons kun je niet alleen terecht voor alle merken en typen nieuwe lesauto’s, maar ook voor een ruime keuze in de lease van jong gebruikte lesauto’s. Neem gerust contact met ons op!

Full operational lease voor starters

Bij Lesautolease.nl zijn we zowel doorgewinterde rij-instructeurs als startende rijschoolhouders graag van dienst! Starters zijn dan ook van harte welkom! Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat er ook zonder bijvoorbeeld jaarcijfers veel mogelijk is. Daarom gaan we graag met startende rijschoolhouders om de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zodat ook jij als starter kunt profiteren van full operational lease voor je lesauto.

Bekijk het wagenpark

Flexibel leasen

Lesautolease.nl biedt het meest flexibele contract voor het leasen van je lesauto. Rijden per kilometer betekent bij ons namelijk ook betalen per kilometer! Om een uitgangspunt te hebben, maak je vooraf een inschatting van het aantal kilometers dat je gaat rijden. Op basis daarvan kies je een kilometerbundel. Maar: bij ons kun je gedurende je leasecontract kosteloos overstappen naar een andere bundel. Bovendien krijg je, anders dan bij andere leasemaatschappijen, geld terug van ons over niet gereden kilometers binnen je bundel. Wel zo eerlijk, vinden wij.

Neem contact op

Lesauto leasen of kopen?

Veel rijschoolhouders staan voor de keuze of ze hun lesauto het best kunnen leasen of toch beter een lesauto kunnen kopen. Bij Lesautolease.nl adviseren we je hier graag in! Of lees hier meer over een lesauto leasen of kopen.
Wil je ook een lesauto leasen op basis van full operational lease? Neem contact met ons op, laat je gegevens achter of vraag direct een offerte aan! We maken graag een prijsindicatie op maat voor jou.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.