Skip to main content

Leasen of huren?

Extra mobiliteit wanneer dat nodig is

Lesauto huren?

Naast de lease van lesauto’s bieden wij in samenwerking met ons partnerbedrijf Lesautoverhuur.nl ook de mogelijkheid een lesauto te huren. Handig wanneer je schade hebt gereden, tijdelijk je lesaanbod wilt uitbreiden of op zoek bent naar nóg meer flexibiliteit.

Grootste lesautoleasepool van Nederland

Lesautolease.nl was de eerste partij in Nederland die de lease van lesauto’s aanbood. Door de jaren heen hebben wij dan ook de grootste lesautoleasepool van Nederland opgebouwd. Die bestaat niet alleen uit nieuwe lesauto’s, maar ook uit jong gebruikte lesauto’s. Ideaal voor startende rijschoolhouders, die hun kosten laag willen houden. Uiteraard is leasen ook voor gevestigde rijschoolhouders een comfortabele en flexibele manier van ondernemen. Met onze grote leasepool van zowel populaire lesauto’s als bijzondere merken, uitvoeringen en lesvoertuigen, vind je altijd de lesauto die bij jou, jouw situatie en wensen past!

Meer weten over onze leasepool? Bekijk ons wagenpark van nieuwe auto’s of gebruikte auto’s of neem contact met ons op!

Jouw partner in mobiliteit

Lesautoverhuur.nl verhuurt een breed assortiment aan representatieve lesvoertuigen. Van de meest populaire personenauto’s tot C1 en C1 E combinaties: Lesautoverhuur.nl beschikt over de grootste lesautoverhuurpool van Nederland. Alle lesauto’s zijn schoon, representatief en van alle gemakken voorzien. De lesauto’s zijn al te huur vanaf één dag tot zelfs enkele jaren.

Schade aan jouw lesauto?

In samenwerking met onze partner Autoschade Herstel Van der Sanden nemen wij alle zorgen uit handen. Terwijl Lesautoverhuur.nl ervoor zorgt dat je ook bij schade mobiel blijft, herstelt Autoschade Herstel Van der Sanden de schade aan je lesauto op professionele en vakkundige wijze. Als rijschoolhouder met schade krijg je bij Autoschade Herstel Van der Sanden bovendien voorrang op andere schades.

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.