Skip to main content
SEO

Lease gebruikte lesauto

Lesauto leasen

Kies voor een jong gebruikte lesauto

Lease een jong gebruikte lesauto

Wil je een gebruikte lesauto leasen? Bij Lesautolease.nl helpen we je graag verder! We hebben de grootste leasevloot van jong gebruikte lesauto’s in Nederland. We adviseren je graag over de tweedehands lesauto die bij jou past!
Een occasion of tweedehands lesauto leasen kan in veel opzichten een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer je snel wilt kunnen beschikken over een lesauto en de kosten laag en flexibel wilt houden. Bij de lease van een jong gebruikte lesauto wil je natuurlijk wel dat deze schoon en representatief is én van alle gemakken voorzien is. Bij Lesautolease.nl kun je hierop rekenen! Onze lesauto’s zijn altijd voorzien van dubbele bediening en een extra spiegelset. Daarnaast zijn er vaak allerlei opties mogelijk, vraag hier gerust naar bij onze medewerkers. Bij de lease van een tweedehands lesauto heb je de keuze tussen verschillende leasevormen.

Offerte aanvragen

Lesauto leasen als starter

Als startende rijschoolhouder wil je flexibel ondernemen en de kosten zo laag en aantrekkelijk mogelijk houden. Dan kan de lease van een jong gebruikte lesauto een uitkomst bieden. Zo zijn tweedehands lesauto’s vaak snel beschikbaar en vallen de kosten in sommige gevallen lager uit dan bij de lease van een nieuwe lesauto. Bij het leasen van een lesauto moeten starters vaak jaarcijfers of andere administratieve onderbouwingen overleggen. Bij Lesautolease.nl gaan we in alle gevallen graag met je om de tafel om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen! Ook zonder jaarcijfers komen we er namelijk vaak wel uit met startende rijschoolhouders. Ben je starter en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Nieuwe of jong gebruikte lesauto leasen?

Veel ondernemers staan voor de vraag of zij bij lease kiezen voor een nieuwe lesauto of toch voor een gebruikte. Er zijn allerlei verschillende redenen om te kiezen voor de lease van een jong gebruikte lesauto of juist een nieuwe lesauto. Bij Lesautolease.nl brengen we graag jouw situatie en wensen in kaart, om op basis daarvan een goed en eerlijk advies te geven over de lease van een jong gebruikte lesauto of juist de lease van een nieuwe lesauto.

Bekijk het wagenpark jong gebruikte lesauto's

Meest flexibele leasecontract

Bij Lesautolease.nl profiteer je altijd van het meest flexibele leasecontract. Rijden per kilometer betekent bij ons namelijk betalen per kilometer. Van tevoren maak je een inschatting hoeveel kilometer je denkt in je lesauto te gaan rijden. Op basis daarvan kies je een kilometerbundel. Zit je erboven? Dan betaal je een vast laag bedrag per extra kilometer bij. Rijd je minder kilometers dan het aantal kilometers in je bundel? Dan ontvang je van ons geld terug over de niet gereden kilometers in je bundel! Lees hier meer over de flexibele leasecontracten voor jouw lesauto.
Wil je ook een jong gebruikte lesauto leasen bij Lesautolease.nl? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan! We geven je graag een eerlijk advies op maat!

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.