fbpx Skip to main content

Lange levertijd van nieuwe lesauto’s? Niet bij Lesautolease.nl

Ontdek de auto's die direct beschikbaar zijn

Lesauto’s hebben op dit moment een ontzettend lange levertijd. Een auto die je nu bestelt, kan zomaar een jaar op zich laten wachten. Daarom hebben we bewust de meest populaire lesauto’s onder rijschoolhouders, van diverse merken en typen, besteld. Op die manier streven we ernaar je een kortere levertijd te bieden dan nu gebruikelijk is in de markt. Stap jij direct in je nieuwe auto? Bekijk de auto’s die op voorraad zijn!

Volkswagen T-Roc Life Business 1.0 TSI 81KW/110PK 6 versn. Hand

Volkswagen Polo 1.0 TSI Life Business 5 versn. hand

Renault Captur Techno TCE Bi-Fuel

Renault Clio Techno TCE Bi-Fuel

Renault Clio Evolution TCE Bi-Fuel

Ford Focus ST-Line X 1.0 Ecoboost

Ford Puma ST-Line 1.0

Ford Fiesta ST-Line X 1.0

Ford Fiesta Titanium X 1.0 EcoBoost MHEV

Wees er snel bij en kies je eigen kleur en opties

Vaak hebben we nog diverse auto’s in bestelling staan. Dat betekent dat we voor een aantal merken en types de kleur en opties nog (binnen de mogelijkheden die daarvoor zijn) kunnen wijzigen. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe lesauto te gaan leasen, neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem direct contact op

Waarom hebben nieuwe lesauto’s zo’n lange levertijd?

De levertijd van auto’s blijft maar oplopen. Dat komt vooral door de grote vraag naar chips: de kleine elektronische geheugendragers die in een groot aantal apparaten gebruikt worden. Van laptops tot spelcomputers én auto’s. De vraag naar apparaten waar chips in zitten blijft stijgen. Dat komt enerzijds doordat mensen veel thuiswerken en anderzijds doordat mensen meer tijd hebben voor vertier in huis. Chipfabrikanten hebben dan ook hun maximale productiecapaciteit bereikt en kunnen deze niet zomaar opschalen. Dat zorgt voor langere wachttijden. Ook in auto’s zitten, afhankelijk van hoe geavanceerd de auto is, honderden tot duizenden chips. Het is dus logisch dat ook de autobranche last heeft van deze schaarste.

Wat kan Lesautolease.nl voor je betekenen?

Bij Lesautolease.nl denken we graag met je mee als je een nieuwe lesauto bij ons wilt leasen. Daarom hebben we nu alvast voorgesorteerd op de schaarste in de autobranche, door een groot aantal auto’s van de populairste merken en types aan te schaffen. Op die manier hou je de keuze die je altijd van ons gewend was, zonder de enorm lange levertijden die nu gebruikelijk zijn in de branche. Goed om te weten hierbij: wij zijn én blijven een onafhankelijke leasemaatschappij en zijn op geen enkele manier gelieerd aan specifieke autofabrikanten.

Daarnaast kunnen we je nog op een andere manier van dienst zijn. Zo kan het voorkomen dat jouw favoriete merk en type lesauto, ondanks ons ruime aanbod, toch een langere levertijd heeft. Ook dan denken we graag met je mee. Door onze brede connecties in de autobranche, kunnen we in ons netwerk zoeken naar een jong gebruikte lesauto die bij je wensen past. Deze zou je kunnen leasen voor langere tijd, of totdat je nieuwe lesauto beschikbaar is.