Skip to main content
SEO

Jong gebruikte lesauto leasen

Lesauto leasen

Kies voor een jong gebruikte lesauto

Jong gebruikte lesauto leasen

Overweeg je een jong gebruikte (ofwel: tweedehands) lesauto te leasen? Bij Lesautolease.nl helpen we je graag verder. Wij bieden je een goed, eerlijk advies én de grootste lesautoleasepool van Nederland!
Als rijschoolhouder sta je vaak voor moeilijke keuzes. Wil je bijvoorbeeld een lesauto leasen of kopen? En als je een lesauto wilt leasen, kies je dan voor de lease van een nieuwe lesauto of ga je een jong gebruikte lesauto leasen? Soms kan het interessant zijn om een jong gebruikte lesauto te leasen! Bijvoorbeeld omdat deze lesauto’s sneller beschikbaar zijn dan een nieuwe lesauto of omdat de kosten van de lease lager uitvallen. Benieuwd of dit iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag!

Neem contact op

Een tweedehands lesauto: wat mag je verwachten?

Een jong gebruikte of tweedehands lesauto (occasion) is vaak maximaal twee jaar oud en uiteraard van alle gemakken voorzien! Zo hebben al onze lesauto’s dubbele bediening en een extra spiegelset. Daarnaast kun je, afhankelijk van de jong gebruikte lesauto die je wilt leasen, kiezen uit een breed scala aan interessante opties en mogelijkheden. Alle tweedehands lesauto’s die wij aanbieden voor de lease zijn uiteraard schoon, representatief en netjes. Je kunt dus met een gerust hart kiezen voor de lease van een jong gebruikte lesauto!

Lesauto leasen voor startende rijschoolhouders

Vooral voor startende rijschoolhouders kan de lease van een jong gebruikte lesauto interessant zijn. Waar je als startende rijschoolhouder bij veel grote leasemaatschappijen niet welkom bent, wil Lesautolease.nl je van harte welkom heten! Wij weten uit ervaring dat we er samen met jou wel uitkomen als het gaat om het overleggen van jaarcijfers of inzicht in de financiële situatie. Wij gaan graag met jou om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk het wagenpark

Eerlijk advies over lease

Bij Lesautolease.nl hebben we een oprechte drive om je het beste advies te geven voor jouw situatie. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een eerlijk advies. Wil je bijvoorbeeld een lesauto kopen of leasen? Kies je bij leasen voor een nieuwe lesauto of wil je liever een gebruikte lesauto leasen? En wat is in jouw situatie de beste lesauto: een benzine of elektrische auto? Het antwoord op deze en andere vragen is afhankelijk van een groot aantal factoren. Daarom kunnen wij jou alleen een goed advies geven, als we jouw situatie kennen en alle belangrijke aspecten mee kunnen nemen in ons advies. Om die reden gaan we graag met jou om de tafel om je een persoonlijk advies op maat te kunnen geven!

Kernpunten van een gebruikte lesauto kopen:

 • Interessant als je voldoende startvermogen hebt
 • Alles in eigen hand en geen contract met een leasemaatschappij
 • Kosten aftrekbaar van jouw belastbare winst
 • Minder ruimte voor andere investeringen (auto staat op de balans)
 • Risico’s liggen bij jou

Kernpunten van een gebruikte lesauto leasen:

 • Interessant als je geen startvermogen hebt
 • Keuze uit drie leasevormen: full operational lease, financial lease en short lease
 • De zekerheid en het gemak van een vast bedrag per maand
  Auto staat bij full operational lease niet op de balans, dus meer ruimte voor andere investeringen
 • Afhankelijk van de leasevorm die je kiest: alle zorgen uit handen of zelf de regie blijven voeren

Direct een gebruikte lesauto?

Wil je ook een jong gebruikte lesauto leasen bij Lesautolease.nl? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan! We helpen je graag verder!

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.