Skip to main content

Chauffeur

Vacature

Chauffeur (oproepbasis)

Om op de groei van onze ondernemingen te kunnen inspelen, zijn wij op zoek naar een chauffeur (oproepbasis).

Als chauffeur voor onze drie bedrijven ben je een verlengstuk van de flexibele dienstverlening die wij onze klanten bieden. Je verzorgt onze haal- en brengservice: van het afleveren van een huur- of leaseauto tot het ophalen van een auto voor schadeherstel. Met jouw werk zorg je ervoor dat onze klanten altijd mobiel blijven. Doordat je vaak direct met onze klanten in contact bent, is het belangrijk dat je je werk op een vriendelijke en correcte manier verricht.

Heb je

  • Een BE-rijbewijs
  • Ervaring met het rijden met een aanhangwagen
  • Een flexibele instelling
  • Goede mondelinge vaardigheden

Ben je

  • Nauwkeurig
  • Enthousiast
  • Servicegericht
  • Representatief

Van der Sanden Groep

Wij zijn...

de Van der Sanden Groep, een groeiende organisatie, die bestaat uit drie bedrijven: Autoschade Van der Sanden, Lesautoverhuur.nl, Lesautolease.nl en Elektrischelesauto.nl. Samen bieden we een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor zakelijke rijders en rijschoolhouders. We combineren jarenlange ervaring met een sterke focus op de toekomst. Een goede service en een fijne, dynamische (werk)sfeer staan bij ons centraal!

Over Lesautolease.nl

Professionaliteit en persoonlijke aandacht gaan bij Lesautolease.nl door één (auto)deur. Binnen de rijscholenbranche zijn we de grootste leasemaatschappij in Nederland. Daarentegen zijn we in de algemene autobranche redelijk klein. Wij kennen onze klanten goed, zijn servicegericht, vriendelijk en altijd bezig met wat de klant wil. Daarnaast dromen we groots, eigenlijk net zo groot als de ‘grote jongens’ in de leaseautomarkt.

Wij bieden:

Een dynamische baan vol afwisseling
Veel vrijheid en zelfstandigheid
Goede arbeidsvoorwaarden
Salaris in overeenstemming op basis van ervaring en functie
Een enthousiast en bekwaam team

Fijne werksfeer

Prettig samenwerken, dat vinden we belangrijk. In ons open kantoor, krijg je een eigen, vaste werkplek. Wil je even sparren? Wij zijn een en al oor!

Samen lunchen

De tijd nemen om even samen te pauzeren. We horen graag hoe het met je gaat. En we hopen dat jij ook graag weet hoe het met je collega’s gaat.

Gek op auto's

Het is handig als je iets van auto’s weet. Wij zijn er in ieder geval gek op. En we weten er best wel veel van. Die kennis willen we gerust met je delen!

Interesse? Bel ons en vraag naar Stefan van der Sanden of mail naar vacature@autoschadevandersanden.nl.

Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.