Skip to main content
Review

Autorijschool van Grunderbeek

Het verhaal van Patrick van Grunderbeek

Autorijschool van Grunderbeek

“Voordat ik bij Lesautolease.nl ging leasen, leasete ik een lesauto bij een grotere maatschappij. Daar was ik niet tevreden en via via gaf iemand mij de tip om naar Lesautolease.nl te gaan. Eigenaar Stefan dacht vanaf het eerste moment mee, en dat is heel fijn. Ik lease nu twee lesauto’s bij Lesautolease.nl en ben erg tevreden.”

Liquiditeit behouden

“Eén van de voordelen van leasen is, dat je niet in één keer een grote aanschaf hoeft te doen. Daardoor behoud je je liquiditeit en houd je geld op de bank, waardoor je in tijden van tegenslag wat geld achter de hand hebt. Ik heb al verschillende keren meegemaakt, dat ik daar erg blij mee was. Ook vind ik leasen overzichtelijker wat betreft de administratie. Ik weet precies wat ik kwijt ben aan mijn lesauto’s. Ik betaal een vast bedrag per maand, en ik heb daarnaast geen onvoorziene uitgaven. Dat vind ik erg prettig.”

Menselijk bedrijf

“Lesautolease.nl onderscheidt zich in het menselijke aspect. Al bij het uitkiezen van een lesauto dacht Stefan mee: zou je die keuzes nu wel maken, is dat wel slim? Hij heeft me toen echt geholpen. En als er ooit problemen zijn met één van de lesauto’s, dan staat hij voorop. Toen er een keer iets was, stelde hij kosteloos een vervangende lesauto beschikbaar, zodat ik toch door kon gaan met het geven van mijn lessen. Een paar jaar geleden heb ik een klein herseninfarct gehad. Grote leasemaatschappijen kijken dan heel zwart-wit: ze vinden dat een onzekere factor en waren daarom niet erg happig meer om mij een lesauto te leasen. Stefan kijkt verder dan dat. Hij kijkt naar de toekomst en wat wél kan. Hij stáát er echt voor je.”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.