Skip to main content
Review

Autorijschool Stam

Het verhaal van Stefan Ringenaldus

Autorijschool Stam

“In de zomer van 2020 zocht ik contact met Lesautolease.nl om me onder het genot van een kop koffie vrijblijvend te laten informeren door eigenaar Stefan. Het was een informatief en prettig gesprek, waarbij ik als aankomend startend ondernemer direct een goed gevoel kreeg. Tijdens het gesprek vond ik een luisterend oor: objectief en geheel gericht op mijn wensen.

Ik zou diezelfde zomer klaar zijn met mijn opleiding om vervolgens te starten met mijn eigen rijschool. Helaas bracht de coronacrisis een enorme vertraging met zich mee en duurde het tot mei 2021 voordat ik mijn opleiding succesvol af kon ronden. Op dat moment heb ik opnieuw contact gehad met Stefan over de beste en slimste keuze voor mij als starter. Meteen was er weer die klik. Een gedegen financieel advies en de wetenschap dat er een meedenkende en ervaren business-partner voor mij klaar staat, was doorslaggevend in mijn keuze voor Lesautolease.nl.

Vertrouwd gevoel en snelle service

Binnen drie weken heeft Lesautolease mij volledig kunnen ontzorgen. Ze hanteren korte lijnen en ik kon snel schakelen met Stefan en de administratie. Lesautolease.nl gaf mij dus niet alleen een vertrouwd gevoel, maar ook nog eens een snelle service. Ik heb ervoor gekozen om naast mijn eigen rijschool een samenwerkingsverband aan te gaan met de ANWB. Hierbij moest de auto aan een aantal eisen voldoen m.b.t. merk en uitvoering. Stefan zag dat niet als obstakel, maar eerder als een leuke uitdaging.

Passie, kennis en kunde

Bij binnenkomst in Schijndel merkte ik meteen dat ik te maken had met een bijzonder bedrijf. De manier waarop ik de medewerkers hoorde spreken met klanten aan de telefoon of onder elkaar…: enthousiast en servicegericht. Precies zoals ik het zelf ook had ervaren in mijn eigen (telefoon)gesprekken met Lesautolease.nl. Wie je ook spreekt binnen het bedrijf, eenieder verstaat er zijn of haar vak. Van de balie via de administratie tot aan de werkplaats. Ook het ophalen van de auto ging uitstekend. Fantastisch geregeld, startklaar en helemaal tiptop.

Ik wil Stefan én het gehele team dan ook ontzettend bedanken!”

Vorige review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.