Skip to main content
Review

Autorijschool Robben

Het verhaal van Francis Robben

Autorijschool Robben

“De mentaliteit van Lesautolease.nl is zó anders dan die van andere maatschappijen. Vriendelijk, niet arrogant, maar servicegericht. En als ik ergens met pech sta, dan hoef ik maar te bellen en ze regelen het voor je. Lesautolease.nl is er bovendien speciaal voor rijschoolhouders. Dat vind ik een groot voordeel.

Alle zorg uit handen

Stefan van Lesautolease.nl doet wat hij belooft en dat werkt heel prettig. Laatst was mijn buitenspiegel eraf gereden door een stadsbus. Normaal zou dat een hoop gedoe geven. Maar ik bel dan gewoon Stefan en die denkt meteen mee. Hij neemt het papierwerk en de rompslomp van me over en komt ook binnen vijf minuten met een praktische oplossing; hij neemt me alles uit handen. Zo heb ik er geen omkijken meer naar!

Echte meedenker

Andere leasemaatschappijen hebben eigenlijk nooit tijd voor je. Bij Lesautolease.nl nemen ze die tijd juist wel. Stefan is een harde werker, die zelf weet wat het is om ondernemer te zijn. Hij is dan ook een echte meedenker. Zit ik bijvoorbeeld aan het aantal kilometers in mijn bundel, dan geeft hij even een seintje. Maar ook als mijn leasecontract binnenkort afloopt, informeert hij al ruim op tijd naar mijn wensen. Hij heeft dan ook allerlei opties paraat: ‘Ik heb deze auto nog voor je staan, is dat niet iets?’ Lesautolease.nl belooft niet alleen een goede service, ze maken het ook waar. Hij verdient een dikke 10, en als ik een 11 zou kunnen geven, dan zou ik het doen!”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.