Skip to main content
Review

Autorijschool John Parinussa

Het verhaal van John Parinussa

Autorijschool John Parinussa

“Ik ken Lesautolease.nl nu vier jaar en dit is de tweede lesauto die ik via hen lease. Toen ik startte met leasen, had ik zelf niet de liquide middelen om direct een lesauto te kopen. Bovendien beschouwden grote leasemaatschappijen mij om allerlei redenen als een startende rijschool, waardoor ze niet happig waren om mij een leasecontract te bieden. Via Lesautolease.nl kon dat wel. En dat vond ik natuurlijk erg prettig.

Geen gedoe

Het mooie aan leasen vind ik, dat je als rijschoolhouder precies weet wat je maandelijkse kosten zijn. Ik heb een leasecontract waar alles in zit, zelfs winterbanden. Moet de auto een keer onverwacht naar de garage of rij je schade, dan maakt dat voor mij niet uit. Ik kom niet voor verrassingen te staan en weet precies wat de auto mij maandelijks kost. Ook als er een keer iets is en je bent je lesauto even kwijt, heb je met Lesautolease.nl binnen 24 uur een vervangende lesauto. Bovendien komen ze de auto zelfs voor de deur ophalen en weer terug brengen. Ik ben dus niet een halve dag kwijt, om mijn auto naar de garage te brengen. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe.

Persoonlijke service

De lesauto die ik rijd, kan ik ook via andere maatschappijen leasen. Maar alles eromheen vind ik net zo belangrijk als de auto zelf. De persoonlijke service bijvoorbeeld; die is misschien wel het belangrijkst. Bij Lesautolease.nl ben ik geen nummer, maar weten ze wie ik ben. En dat merk je aan alles. Stefan van Lesautolease.nl denkt met mij mee en we kunnen al jaren prima met elkaar door één deur. Er is veel vertrouwen over en weer. En daar gaat het om als je zakendoet met elkaar.”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.