Skip to main content
Review

Autorijschool Jan van Thiel

Het verhaal van Jan van Thiel

Autorijschool Jan van Thiel

“Ik ben in maart 2020 gestart met mijn eigen rijschool, en ik dacht meteen aan full operational lease. Met leasen hoef je niet te investeren en je hebt financiële zekerheid: omdat alle bijkomende kosten in het leasecontract opgenomen zijn, weet je precies wat je kwijt bent per maand. En dat is altijd hetzelfde, wat er ook gebeurt. Zeker in het begin, als je nog geen kapitaal hebt opgebouwd in je bedrijf, is dat fijn. Daarnaast word je ontzorgd, zoals Stefan van Lesautolease.nl dat zelf mooi zegt. Als er iets is, dan wordt het voor je geregeld.”

Meteen een vertrouwd gevoel

“Lesautolease.nl zit bij mij in de buurt, dus mijn vrouw en ik hebben samen de stoute schoenen aangetrokken en hen direct benaderd voor een afspraak. Ik wilde eigenlijk meerdere offertes opvragen, maar na één gesprek hoefden we al niet meer verder te kijken. Het voelde meteen zó goed en vertrouwd. Stefan legde alles goed uit, was eerlijk over eventuele problemen die we als startende rijschoolhouders konden verwachten en was ook eerlijk in zijn berekeningen van bijvoorbeeld het aantal kilometers en het daarbij passende contract. Ik wist meteen: met die man wil ik werken. Misschien kan het ergens wel goedkoper, maar dat is veel minder belangrijk dan het gevoel dat ik bij een bedrijf heb.”

Tweede lesauto

“Onze rijschool loopt zo goed, dat we werk genoeg hebben voor een tweede lesauto. Daarom volgt mijn vrouw nu ook de opleiding tot rijinstructeur. Zelf lease ik een Ford Focus ST Line, en onze tweede lesauto gaan we ook weer bij Stefan leasen. Dat wordt een Ford Puma, een ‘mild hybrid’. Dat is een hybride, dus milieuvriendelijkere auto, die wel handgeschakeld is. Een goede combinatie. Bij mijn eerste lesauto heeft Stefan over onder andere de keuze voor benzine of diesel goed meegedacht. Ook heb ik die auto qua opties helemaal samen met Stefan samengesteld. Dat was prettig. Bij iedereen binnen Lesautolease.nl hebben wij een goed gevoel, van de mensen bij de receptie tot de mensen die de winterbanden op mijn lesauto leggen. Iedereen is er even vriendelijk. Het is gewoon een fijn bedrijf!”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.