Skip to main content
Review

Autorijschool Henk de Vries

Het verhaal van Henk de Vries

Autorijschool Henk de Vries

“Sinds augustus 2020 lease ik een auto bij Lesautolease.nl. Daarvóór had ik een eigen lesauto. Ik kende Stefan van Lesautolease.nl al van het feit dat ik met mijn eigen lesauto eens schade had gereden. Stefan bood toen met zijn andere bedrijf Lesautoverhuur.nl een ideale oplossing: ze kwamen met hun eigen haal- en brengservice mijn lesauto met schade ophalen en direct een vervangende lesauto bij mij afzetten. Een keurig nette vervangende auto was dat. Mijn eigen lesauto werd vervolgens door hen gerepareerd en na herstel weer met de ‘auto-ambulance’ teruggebracht naar mij. Ik vind dat echt een magnifiek concept. En ik ben erg verbaasd dat het allemaal binnen zo’n korte tijd kan. Na die aanrijding kwamen ze al diezelfde dag een vervangende lesauto brengen. Op die manier kon ik gewoon door met lessen en examens. En ze regelden alles met de verzekering: ik hoefde alleen te zeggen waar ik verzekerd was, en zij namen me alles uit handen.”

Gunfactor

“Toen ik op zoek was naar een nieuwe lesauto, wist ik meteen dat ik wilde leasen. Vanwege mijn leeftijd wilde ik namelijk binnen een jaar of drie stoppen met werken, en ik wilde dan ook geen grote investering meer doen in een nieuwe lesauto. Leasen leek me daardoor ideaal, want na mijn leasecontract van drie jaar geef ik de auto gewoon terug, en heb ik er verder geen omkijken meer naar. En omdat ik zo’n goede ervaringen had met Stefan, wist ik ook meteen dat ik bij Lesautolease.nl wilde leasen. De mensen zijn aardig en sympathiek, dus dan gaat de factor ‘gunnen’ meespelen. Die gunfactor speelde een belangrijke rol.”

Goed advies

“Bij de keuze voor mijn lesauto, heeft Stefan heel goed meegedacht. Ik rijd nu een nieuwe Golf 8 First Edition, met allerlei mooie technieken en extra opties erin. Stefan heeft mij een goed advies gegeven over onder andere de voordeligste looptijd van het contract, de keuze voor de auto en de brandstof. Ik rijd benzine en kan daar zelfs 1 op 20 mee halen! Hij rijdt mooi stil, hij is zuinig, er zit een goede motor in… en Stefan heeft deze auto ook nog eens heel snel kunnen leveren. Ik ben er dan ook heel blij mee! De service bij Lesautolease.nl is perfect, het zijn aardige mensen en ze denken met je mee. Ze zijn heel correct. En bovendien doen ze méér dan de service die ik normaal zou vinden. Meer dan ik verwacht. Ze denken mee: ‘Heb je hieraan gedacht? Heb je daaraan gedacht?’ Dat zit in kleine, simpele dingen, maar die maken wel het verschil.”

Vorige reviewVolgende review
Contact

Lesautolease.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautolease.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.